Alpacawalk

Hvordan foregår en Alpacawalk

En alpacawalk tager ca. en time. Først tager vi en kort info om dyrene, hvordan vi håndterer dyrene og derefter får deltagerne hver sin alpaca. Vi starter med at gå igennem alpacaernes store dagsfold, så vi har trygheden i, at der er hegn om. Når vi er kommet gennem skoven og op i den anden ende af folden, beslutter vi, om vi går ud af folden og fortsætter turen over på vores blomster-/insekteng, hvor der er slået en sti langs Skuldelev ås.

Der er rig mulighed for at tage billeder undervejs. På ruten har vi indlagt små pauser bestemte steder, hvor alpacaerne får godbidder.

Efter endt alpacawalk er der mulighed for at hilse på vores andre alpacaer, og for at besøge vores hyggelige butik fyldt med alpacaprodukter. 

Booking af alpacawalk

Book nemt og hurtigt din tur til alpacawalk via vores booking formular i bunden af denne side og find netop det tidspunkt, som passer dig bedst.

 

Vores alpacawalk’s foregår altid om formiddagen enten klokken 10:00 eller 11:00.

 

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at tage kontakt til hos hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker hjælp til din booking. 

Praktisk info

Vi anbefaler at du medbringer sko/støvler der egner sig til aktiviteter udendørs, og som tåler at blive beskidte.

 

Det er et krav at alle som deltager på vores alpacawalk’s er fyldt 12 år med mindre anden aftale er indgået specifikt med os. For gårdbesøg er der ingen aldersgrænse.

 

Det er muligt at betale kontant eller med MobilePay, og afregning foretages på selve dagen.

Alpacawalk voksen

Gælder for personer over 12 år
DKK 250,00 pr. person
  •  
Favorit

Gårdbesøg voksen

Gælder for personer over 12 år
DKK 150,00 pr. person
  •  
Populær

Gårdbesøg barn

Gælder for børn i alderen 3-11 år
DKK 75,00 pr. barn
  •  
Scroll to Top