Gavekort til Alpacawalk

250,00 kr.1.500,00 kr.

 

Giv en uforglemmelig oplevelse til én du holder af.

 

Vælg det rigtige gavekort via “Tilpas dit gavekort” og angiv her hvor mange personer gavekortet skal gælde for.

Ønsker du at bestille flere gavekort er det muligt ved blot at tilføje flere gavekort til kurven i lige de varianter som du ønsker.

 

Gavekort sendes efterfølgende til mailadressen angivet i forbindelse med købet og fremsendes i PDF-format. Herfra vil det efterfølgende være muligt at videresende eller printe gavekortet efter eget ønske.

Gyldighed 2 år fra udstedelsesdato.

 

 

Bemærk venligst: Gavekortet kan ikke bruges til køb af produkter i vores butik eller indløses via vores webshop, og gælder kun for gåtur(e) med en alpaca.

Ved endt køb sendes en ordrebekræftelse og gavekortet sendes inden for 24 timer til den angivet mail adresse under købet.

 

Varenummer (SKU): 0199999002 Kategori:

En alpacawalk tager ca. en time. Først tager vi en kort info om dyrene, hvordan vi håndterer dyrene og derefter får deltagerne hver sin alpaca. Vi starter med at gå igennem alpacaernes store dagsfold, så vi har trygheden i, at der er hegn om. Når vi er kommet gennem skoven og op i den anden ende af folden, beslutter vi, om vi går ud af folden og fortsætter turen over på vores blomster-/insekteng, hvor der er slået en sti langs Skuldelev ås.

Der er rig mulighed for at tage billeder undervejs. På ruten har vi indlagt små pauser bestemte steder, hvor alpacaerne får godbidder.

Efter endt alpacawalk er der mulighed for at hilse på vores andre alpacaer, og for at besøge vores hyggelige butik fyldt med alpacaprodukter.

 

Alle som deltager i en alpacawalk skal være over 12 år.

Tilpas dit gavekort

1 alpaca / 1 person, 2 alpacaer / 2 personer, 3 alpacaer / 3 personer, 4 alpacaer / 4 personer, 5 alpacaer / 5 personer, 6 alpacaer / 6 personer, 7 alpacaer / 7 personer

Gavekort til Alpacawalk
250,00 kr.1.500,00 kr.Vælg muligheder
Scroll to Top